22-09-2023 12:00 | Edytowano: 22-09-2023 12:07
Dzień dobry,
w aplikacji mamy możliwość przełączania się pomiędzy kontami: firmowym / osobistym. Przydałoby się dodać do tej listy konta, do których mamy upoważnienia. Moim zdaniem byłoby to wygodniejsze niż możliwość ukrycia w Ustawienia/Widok. Widoczność mogłaby mieć zastosowanie w zakresie jednego konta.
Edit: w aplikacji web taka opcja też byłaby użyteczna.
Pozdrawiam.
23-09-2023 13:50
Dzień dobry,
proszę, napisz dokładniej co masz na myśli?
Jeśli możesz, opisz na przykładzie.
07-10-2023 14:07
Dzień dobry,
w aplikacji mobilnej - w menu głównym, a na stronie w "pasku" na górze możemy dokonać wyboru aktualnego konta firmowe/osobiste. Będąc upoważnionym do innych kont, muszę wyłączyć ich widoczność w Ustawienia/Widok. Przy konieczności dokonania jakichś zmian na koncie, konieczne jest ich ponowne pokazanie i ukrycie.
Pozdrawiam.
08-10-2023 14:12
Dzień dobry,
rozumiem, że masz na myśli to, że obecny sposób ukrywania i przywracania kont do wykonania transakcji, jest niewygodny?
Przekazałam uwagi do osób zajmujących się Moim ING.
Pozdrawiam
25-11-2023 11:35
Dzień dobry,
tak, dokładnie to mam na myśli.
Dodatkowo po zmianie szaty graficznej, widzę w podsumowaniu moich finansów oszczędności z kont, do których mam upoważnienie.
Nowy interfejs odbieram negatywnie, szata graficzna jest tragiczna.
Pozdrawiam.
26-11-2023 13:17
Dziękujemy za dodatkowe informacje - przyjrzymy się temu
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |