Odpowiedz

Kolejny przelew z dodatkowego konta

W miesiącu wykonuje kilka cykli przelewów z rachunku dodatkowego (pełnomocnitwo).
Po wysłaniu pierwszego przelewu mam okno jak na załączonym zrzucie.

Chcąc wykonać kolejny przelew z „pełnomocnika” muszę przejść przez „Moje finanse”.
Zgłaszałem to już wcześniej, ale ponowie propozycję. Podlinkowania rachunku podstawowego (czerwona ramka na załączonym zrzucie) z przekierowaniem do informacji o tym rachunku i stamtąd już wybieram „Wykonaj transakcje”

Jeszcze większym udogodnieniem byłaby poprawa linku (ramka zielona na zrzucie), która otworzy formatkę z tym samym rachunkiem co poprzednio (w moim przypadku „pełnomocnictwo”), a nie rachunek podstawowy. Ewentualne pytanie jeżeli klient ma więcej niż jedno konto, z którego rachunku.

Propozycję zmian argumentuje faktem, że kolejnym linkiem (czerwona ramka u dołu strony) jest Historia „pełnomocnictwa”, a więc rachunku, z którego składałem przed chwilą dyspozycje.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (10 919 wyświetleń)

Re.: Kolejny przelew z dodatkowego konta

Obecnie nie planujemy zmian w tej kwestii. Faktycznie, wybranie przycisku [Wykonaj kolejną transakcję] otwiera formularz z podstawionym kontem głównym. 

Przekazałem Twoje sugestie do zespołu odpowiedzialnego za rozwój nowej bankowości internetowej. 

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
145
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (10 857 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy