Odpowiedz

Klucze Sprzętowe FIDO2

Proszę o wprowadzenie możliwości logowania się za pomocą kluczy sprzętowych. Jest to obecnie najbezpieczniejsza metoda. Koszt zakupu klucza jest obecnie bardzo niski. Sam posiadam i używam w wielu serwisach.

jarekmatuszewsk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
2
15-07-2019
Wiadomość 1 z 4 (10 203 wyświetleń)

Re: Klucze Sprzętowe FIDO2

@jarekmatuszewsk obecnie pracujemy nad rozwiązaniem zgodnym z dyrektywą PSD2. O przyjętym rozwiązaniu na pewno będziemy informować w wiadomościach w Moim ING oraz na stronie ing.pl. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 4 (10 158 wyświetleń)

Nie chodzi mi o możliwość zlecania przelewów za pomocą jakiegoś API. Chodzi mi o podniesienie bezpieczeństwa logowania do banku za pomocą kluczy sprzętowych. Czy bank planuje podniesienie bezpieczeństwa logowania do Banku ?

Odpowiedz
0 Lajków
jarekmatuszewsk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
2
15-07-2019
Wiadomość 3 z 4 (10 071 wyświetleń)

Analizujemy różne rozwiązania do uwierzytelniania. Na tę chwilę nie wybraliśmy jeszcze konkretnego narzędzia. Jak tylko wprowadzimy nowe rozwiązanie, to poinformujemy o tym naszych klientów. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
230
12-10-2015
Wiadomość 4 z 4 (10 052 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy