22-11-2021 02:13
Witam, Mam pytanie. Jakiś czas temu zakładałam konto online (na selfie) na swojej skrzynce pocztowej mam umowę w pliku PDF, jednak do pliku (chyba) nie mam hasła. Czy można jakoś je odzyskać? lub chociaż jak powinno wyglądać to hasło które należy do pliku ? Mam zapisanych kilka haseł których nie przyporządkowałam do niczego i nie wiem czy któreś z nich to to ? W sensie jak długie powinno być to hasło ? 6, 8 czy 10 znaków czy ile ?
22-11-2021 22:26
Jeśli wykasowałaś hasło ze swojego telefonu, to zgłoś nam to przez telefon na numer 32 357 00 69 i udostępnimy Ci je ponownie. Infolinia jest całodobowa. W zależności od tego kiedy otwierałaś u nas konto, to hasłem może być Twój numer PESEL lub losowo generowany kod. Ten kod składa się z 10 losowo dobranych znaków z czego co najmniej jeden to mała litera, duża litera oraz znak specjalny. Tym samym kodem zabezpieczona jest umowa jak i dokument Oświadczenia klienta. Kod jest stały.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |