Odpowiedz

Hasło do pliku

Witam, Mam pytanie. Jakiś czas temu zakładałam konto online (na selfie) na swojej skrzynce pocztowej mam umowę w pliku PDF, jednak do pliku (chyba) nie mam hasła. Czy można jakoś je odzyskać? lub chociaż jak powinno wyglądać to hasło które należy do pliku ? Mam zapisanych kilka haseł których nie przyporządkowałam do niczego i nie wiem czy któreś z nich to to ? W sensie jak długie powinno być to hasło ? 6, 8 czy 10 znaków czy ile ?

Odpowiedz
0 Lajków
monika888a
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
22-11-2021
Wiadomość 1 z 2 (6 997 wyświetleń)

Re: Hasło do pliku

Jeśli wykasowałaś hasło ze swojego telefonu, to zgłoś nam to przez telefon na numer 32 357 00 69 i udostępnimy Ci je ponownie. Infolinia jest całodobowa. W zależności od tego kiedy otwierałaś u nas konto, to hasłem może być Twój numer PESEL lub losowo generowany kod. Ten kod składa się z 10 losowo dobranych znaków z czego co najmniej jeden to mała litera, duża litera oraz znak specjalny. Tym samym kodem zabezpieczona jest umowa jak i dokument Oświadczenia klienta. Kod jest stały.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
585
126
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (6 836 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy