Odpowiedz

Gdzie się podziało info o koszcie przelewu?

Posiadam konto Active w którym mam 5 przelewów ekspresowych w miesiącu za darmo.

Do tej pory informacja o koszcie przelewu widniała na etapie wybierania typu przelewu, teraz ta informacja znikła. Co się stało?

Skąd mam wiedzieć ile już przelewów ekspresowych zrobiłem w miesiącu skoro w historii konta typ przelewu nie jest nigdzie pokazany?

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
204
55
02-12-2022
Wiadomość 1 z 3 (2 510 wyświetleń)

Re.: Gdzie się podziało info o koszcie przelewu?

Nie dokonywaliśmy zmian w sposobie prezentacji opłat przy realizacji przelewów expressowych z konta Active. Jeśli te informacje nie pojawiają się poprawnie w Twojej bankowości, to napisz proszę do nas na czacie po zalogowaniu do Mojego ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (2 363 wyświetleń)

Re.: Gdzie się podziało info o koszcie przelewu?

Coś zmienialiście ponieważ koszt nie był widoczny w chwili pisania przeze mnie poprzedniej wiadomości. Powrócił dnia następnego.

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
204
55
02-12-2022
Wiadomość 3 z 3 (2 359 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trafiłem na ten temat w  "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia.  Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz

...

06-12-2025
Re: Re.: Problem z blikiem wysyłanym z kategorii odbiorcy

Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku Emotikon: Szczęśliwy Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.

06-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy