10-05-2024 11:49
Cześć,
Często korzystam z funkcji "Analiza wydatków" w bankowości internetowej. Niestety jedyne możliwe zakresy dat, które można wybrać z listy rozwijanej to "Mój miesiąc", "Poprzedni miesiąc", "Ostatnie 3 miesiące" itd.
Przez to, że tylko takie opcje zakresu dat są do wyboru analiza wydatków z danego miesiąca jest możliwa tylko dla obecnego miesiąca i poprzedniego, a nie jest możliwa dla wcześniejszych miesięcy. Przykładowo, w maju nie mogę podejrzeć analizy za marzec, luty, styczeń i wcześniejszych.
Czy byłaby możliwość dodania możliwości "Wybierz z kalendarza" w liście rozwijanej, tak jak np. jest to możliwe w historii konta (patrz załączniki)?
11-05-2024 11:58
Dziękujemy za sugestię, przekazaliśmy ją do zespołu odpowiadającego za rozwój Mojego ING 😊
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
4 | |
4 | |
3 |