Odpowiedz

Edycja odbiorców.

Szanowne ING,

widzę, że zniknęła sekcja "Odbiorcy" z systemu bankowości internetowej. Gdzie teraz można edytować dane odbiorce zdefiniowanych?  Przy przelewach jest lista odbiorców, ale tam nie widzę opcji ich edycji. 

Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 1 z 4 (67 962 wyświetleń)

Re.: Edycja odbiorców.

Nie wiem czy próbowałeś kliknąć "wykonaj przelew ?" Z tego poziomu jest możliwość edycji i wpisania danych. Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Benia
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
15-08-2019
Wiadomość 2 z 4 (67 934 wyświetleń)

Re: Edycja odbiorców.

@Mitchris opcję Odbiorcy znajdziesz w zakładce Usługi i narzędzia - sekcja Zarządzenia płatnościami. 

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 4 (67 910 wyświetleń)

Re.: Edycja odbiorców.

Już odpowiadam, bo zmagałam się również z tym problemem.

U góry mamy "USŁUGI", po rozwinięciu szukamy "Ułatwienia płatności" i klikamy w "ODBIORCY". 

To wszystko.

Odpowiedz
0 Lajków
yolantes
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
02-09-2018
Wiadomość 4 z 4 (33 341 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy