Odpowiedz

Dyrektywa PSD II

Jakie ING planuje zmiany w związku z derektywą unijną. Standardowo kod do logowania w internecie czy też można pomyśleć o mobilnej autoryzacji?

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (3 295 wyświetleń)

Re: Dyrektywa PSD II

O wszelkich zmianach informujemy na bieżąco. Również o tych związanych z dyrektywą PSD2. Zachęcam do odwiedzenia strony poświęconej tej tematyce. Tam też będziemy zamieszczać informację o tym co będziemy wprowadzać i zmieniać. Możesz znaleźć tam wpis o tym, co już weszło w życie w 2018 roku. Zachęcam do zapoznania się – tutaj znajdziesz bezpośredni link.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
340
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 263 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy