Bankowość internetowa

Odpowiedz

Re: Dodanie płatności z pliku PLI dla Split Payment - Nieprawidłowy format Elixir?

Na tę chwilę nadal nie mamy możliwości potwierdzenia konkretnych terminów. Taką funkcjonalność posiadamy obecnie dla klientów korzystających z ING Business. Zachęcamy do kontaktu z naszymi doradcami firmowymi (32 357 00 69), w celu sprawdzenia, czy mamy możliwość udostępnienia bankowości ING Business dla Twojej firmy. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
438
82
18-01-2021
Wiadomość 11 z 12 (2 900 wyświetleń)

Re: Dodanie płatności z pliku PLI dla Split Payment - Nieprawidłowy format Elixir?

Odpowiedź z infolinii - jest taka możliwość dla JDG ale ponieważ inicjatorem przejścia jest przedsiębiorca to zmieni się oferta dotycząca konta (innymi słowy trzeba będzie płacić jak np. sp. z o.o.).

cougar
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
4
09-08-2022
Wiadomość 12 z 12 (2 749 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Re.: Hasło maskowane / partial password

Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz

...

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy