Odpowiedz

Brak smsów

Witam! Gdy chcę wykonać jakąś czynność, bank prosi mnie o kod wysłany na mój numer, ale niestety od pewnego czasu nie dostaję smsów.

Odpowiedz
0 Lajków
kopergg
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-11-2018
Wiadomość 1 z 4 (5 873 wyświetleń)

Re.: Brak smsów

Ja również nie dostaje smsów, nie mogę zrobić przelewu !!! jeszcze kilka dni temu nie było z tym problemów....

Odpowiedz
0 Lajków
joales
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
30-11-2018
Wiadomość 2 z 4 (5 852 wyświetleń)

Re.: Brak smsów

U mnie także nie działają przelewy, tzn. nie otrzymuje smsów z kodem. Kiedy zostanie to naprawione?!!??!

Odpowiedz
0 Lajków
mdr
mdr
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
30-11-2018
Wiadomość 3 z 4 (5 831 wyświetleń)

Re: Brak smsów

Sprawdziłem, że kody autoryzacyjne docierają do naszych klientów poprawnie. Jeżeli w Waszym przypadku jest inaczej to proszę zrestartujcie swoje telefonu (odświeżając w ten sposób połączenie z operatorem). To powinno pomóc. Jeżeli nie zauważycie zmian to proszę skontaktujcie się z nami telefonicznie pod numerem 32 357 00 69 lub napiszcie do nas na czacie w Moim ING. Nasi specjaliści sprawdzą co się dzieje. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 4 z 4 (5 773 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Czas oczekiwania i cofnięcie wniosku

Ponad miesiąc temu składaliśmy z mężem wniosek o kredyt hipoteczny. Kwota nie jest aż tak ogromna bo połowę wartości nieruchomość wpłacamy jako wkład własny. Po pierwszym tygodniu z winy pracownika mu...

07-08-2026
Re.: Limit zadłużenia na koncie

Witam posiadam wpływy średnio 9000 zł netto i bank nie chce mi przydzielić limitu w koncie zadłużenia nawet jak mam umowę na czas nie określony pracuje 8 lat w firmie wpływy na konto ING i lipa jak sz...

07-08-2026
Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

Dobry wieczór,

mam pytanie - jeśli mam podpisaną umowę kredytową z wczoraj z Bankiem 1, ale czekam jeszcze na decyzję z ING w procesie EasyHipo (jednak chcę zabezpieczyć proces umową w Banku 1, bo zbli

...

07-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy