Odpowiedz

Bankowość online w programie Insert

[ Edytowane ]

Witam.

Chciałabym korzystać z bankowości online w programie kadrowo - płacowym Subiekt GT. Ogólne ustawienia wszystko jest OK. Niestety kiedy chce z programu wysłać przelew do banku okazuje się program nie widzi mojego certyfikatu. Po próbie wysłania przelewu pojawił się błąd o treści : Zestaw kluczy nie istnieje. Certyfikat został zainstalowany natomiast jest niewidoczny, nie mogę go "przypiąć" do użytkownika. Co zrobić?

Odpowiedz
0 Lajków
ewebro2970
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
21-05-2024
Wiadomość 1 z 1 (1 122 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO dziecka

Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią?
Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...

18-12-2024
Rezygnacja z transzy kredytu i spłata uruchomionej transzy.

Mam taką sytuację, że z uwagi na harmonogram 20/80 uruchamiam kredyt w kwocie 1000 zł, a pozostałą część (ok. 700.000 zł) kredytu po zakończeniu budowy przez dewelopera (za ok. 1,5 roku).

Kredyt wypła

...

17-12-2024
Re.: Nie polecam konta indywidualnego w ing

Przykro nam z powodu tej sytuacji. Tutaj nie mamy jednak dostępu do szczegółów Twojego konta. Jeśli złożyłeś reklamację, analityk dokładnie to sprawdzi. Mamy nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni

17-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy