Odpowiedz

Bład w aplikacji

Witam dlaczego nie można dodać dochodu z programu 500 plus skoro błąd jest Wam znany od kilku dni? Może dział IT jest do zmiany skoro nie potrafi usunąć błędu? Może warto się nad tym zastanowić.
Odpowiedz
0 Lajków
zawiszakapy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-10-2023
Wiadomość 1 z 3 (3 188 wyświetleń)

Re: Bład w aplikacji

Pracujemy nad naprawieniem błędu, w tej chwili wniosek z tym dochodem można złożyć przez infolinię lub w oddziale.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
109
17
14-12-2020
Wiadomość 2 z 3 (3 151 wyświetleń)

Re: Bład w aplikacji

Droga Pani ja się nie pytałem gdzie mogę złożyć wniosek bo z tego doskonale sobie zdaje sprawę. Pytałem kiedy zostanie naprawiony błąd aplikacji bo skoro to zajmuje tyle czasu to dział o którym wspominałem jest do wymiany. Ale bardziej wydaje mi się to celowe działanie żeby celowo nie można było dodać dochodu.
Odpowiedz
0 Lajków
zawiszakapy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-10-2023
Wiadomość 3 z 3 (2 854 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy