Odpowiedz

Autoryzacja Subskrypcji na platformie twitch

Witam mam problem otóż chciałem zakupić poprzez płatnośc internetową kartą subskrypcje u jednego ze streamerów  serwisu twitch.tv. Wszystko szło dobrze wykonano transakcje,otrzymałem smsa z kodem do potwierdzenia platnosci,ale moja przegladarka sie scrashowała i nie wiem gdzie mam to teraz wpisac aby uzyskać ta subskrypcje.Pieniadze bodajże zostały pobrane z konta,ale subsykrypcji nie mam Emotikon: Smutny Proszę o pomoc! 

Odpowiedz
0 Lajków
Nameq96
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
01-06-2016
Wiadomość 1 z 2 (11 003 wyświetleń)

Re.: Autoryzacja Subskrypcji na platformie twitch

Możemy sprawdzić płatność kartą. Prosimy tej sprawie o kontakt: 32 357 00 12.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
809
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (10 959 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku

...

13-05-2026
Re: BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola

...

13-05-2026
Re: BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu. 

13-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy