Odpowiedz

Analiza wydatków v.X

Witam serdecznie,

temat podnoszony przez użytkowników kilkukrotnie, ostatni z nich zbyt dawno aby go podnosić ponownie, dlatego ośmieliłem się utworzyć nowe podejście do tematu.

Czy na dzień 03.11.2021 r. mamy możliwość aby analizaować swoje wydatki (jak to autorzy mieli na myśli) po swojemu? czyli stworzyć sobie samemu kategorie i ich używać?

Z góry dziękuję za jakąś odpowiedź od ludzi którzy mogą coś w tym temacie powiedzieć.

Pozdrawiam

Użytkownik Państwa produktu.

Odpowiedz
0 Lajków
sim86
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
03-11-2021
Wiadomość 1 z 3 (4 721 wyświetleń)

Re: Analiza wydatków v.X

@sim86 Dziękujemy za Twoją wiadomość. Aktualnie nie dajemy jeszcze takiej możliwości. Przekazałem Twoją wiadomość do zespołu, który zajmuje się tym tematem. Gdy będziemy wprowadzać zmiany w tej kwestii na pewno o tym poinformujemy.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
585
126
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (4 681 wyświetleń)

Re.: Analiza wydatków v.X

Przestałem liczyć na ING. Używam youneedabudget.com i wg mnie mimo horendalnej ceny warto spróbować.

Jedyne czego mi brakuje to działający import transakcji z ING. Plusem tego serwisu jest to że będę mniej związany z bankiem.

Odpowiedz
0 Lajków
innovate81
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
06-11-2021
Wiadomość 3 z 3 (4 632 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy