16-07-2017 14:45
17-07-2017 09:26
You can close your account in our bank in our branch or by mail. If you choose mail you can do it only when signature of the person is authorized to make disposal, it must be acknowledged, subject to disposal in the form of a notarial deed drawn up in the country and by notary country with which the Republic of Poland signed an agreement on mutual legal assistance in civil matters.
15-12-2018 14:35
16-06-2019 19:01
17-06-2019 12:08
Przykro mi, że chcesz zamknąć u nas swoje konto Zachęcam do przemyślenia tej decyzji. Chętnie odpowiemy na Twoje wątpliwości.
Konto możesz zamknąć osobiście w dowolnym oddziale naszego banku, lub korespondencyjnie - wystarczy, że wyślesz taką dyspozycję na adres naszej siedziby (ul. Sokolska 34, Katowice 40-086). Obecnie nie wymagamy potwierdzenia podpisu w formie notarialnej.
W pisemnej dyspozycji powinny się znaleźć takie informacje jak:
Dodatkowo, jeśli na koncie jest saldo dodatnie lub ujemne, poprosimy o wskazanie konta w naszym banku na które możemy przesłać pozostałe środki lub pobrać w przypadku salda ujemnego.
Witam składałam wniosek o kredyt konsolidacyjny w aplikacji. Decyzja pozytywna lecz potrzebne jest zaświadczenie o zarobkach. Pracodawca wystawił mi takie zaświadczenie na druku ing ale w formie elekt
... 03-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |