Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Visa zbliżeniowa w telefonie - błąd aktywacji usługi

Witam

Próbuję aktywować płatności telefonem dla nowej karty Visa i za każdym razem mam info błąd aktywacji usługi. Apka przeinstalowana, wszystkie oświadczenia złożone, dane pamięci w telefonie wyczyszczone i już brak mi pomysłów. 

Pomocy!

Odpowiedz
0 Lajków
lookrecja82
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
12-05-2017
Wiadomość 1 z 2 (4 609 wyświetleń)

Re: Visa zbliżeniowa w telefonie - błąd aktywacji usługi

@lookrecja82 Sprawdź, proszę czy Twoja karta jest aktywna i czy są na niej włączone płatności zbliżeniowe. Zrobisz to, wchodząc w nią w Moim ING (Moje finanse> Karty i płatności telefonem). Jeśli w obu przypadkach odpowiedź brzmi "tak" to niestety nie jestem w stanie Ci tutaj pomóc. Skontaktuj się z nami przez Czat w Moim ING lub zadzwoń na naszą całodobową infolinię (32 357 00 69).

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (4 539 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Czy to w ogóle działa po kliknięciu w "Aktualizuj listę". Kilkukrotnie chciałem opłacić fakturę zaraz po jej otrzymaniu, ale odświeżanie listy jej nie ściąga. Działa to z ogromnym opóźnieniem. Mam wra

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy