Odpowiedz

Przelew EUR z konta ING na Revolut

Witam, chciałbym dokonać przelewu z konta walutowego ing na konto w Revolut. Konto podstawowe PLN jak i walutowe podpięte są do jednej karty a ona do GPay. Moje pytanie czy dokonując wpłaty na konto Revolut w EUR, środki zostaną automatycznie pobrane z konta walutowego?
Odpowiedz
0 Lajków
matebielak
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
12-03-2021
Wiadomość 1 z 2 (10 701 wyświetleń)

Re: Przelew EUR z konta ING na Revolut

To zależy jaką formę płatności wybierzesz. Jeśli wyślesz przelew, pieniądze pobierzemy z konta, które wskażesz w formatce przelewu. Natomiast w sytuacji, kiedy będziesz doładowywał konto kartą i zrobisz to w walucie euro, a na koncie walutowym są pieniądze i karta Visa Zbliżeniowa jest z nim połączona, to transakcję zrealizujemy z konta walutowego Emotikon: Szczęśliwy Czyli bez prowizji i przewalutowania. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (10 632 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy