17-04-2025 11:30
Od wczoraj mam problem z założeniem konta przez selfie. Wczoraj cały proces niby przechodził poprawnie (choć przy zdjęciu dowodu zdjęcie robiło się w randomowych momentach, bardzo szybko - nie po faktycznym dopasowaniu do ramki i musiałam próbować wielokrotnie żeby dobrze ustawić telefon przed włączeniem aparatu), dostawałam na maila wzory dokumentów, po czym kilka godzin później przychodził mail i sms, że wniosek anulowano bo nie można było zweryfikować danych. Dziś z kolei aplikacja wywala się już na etapie robienia pierwszego zdjęcia dowodu - wyrzuca komunikat, że zdjęcie jest rozmyte albo że telefon jest za daleko, ale robi zdjęcie i na tym się zawiesza - ani nie przechodzi dalej, ani nie da się cofnąć. Próbowałam już kilkukrotnie, odinstalowałam i zainstalowałam ponownie aplikację - nadal dzieje się to samo.
Nie interesuje mnie zakładanie konta w oddziale - zakładam je TYLKO I WYŁĄCZNIE ze względu na promocję, która wymaga założenia przez selfie. Skoro zewsząd atakujecie reklamami tej promocji, to miło by było, gdyby dało się z niej skorzystać.
19-04-2025 12:14
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |