Odpowiedz

Premia dla aktywnych - 200 zł

ING ma promocję, która... no w mojej ocenie jest kiepska już z samej nazwy - 200 zł dla aktywnych. Tyle, że aby z niej skorzystać potrzebne jest zaproszenie. A zaproszenia nie dostaną... aktywni. Bo jeszcze by dostali 200 zł. Czyli ING nadal działa na zasadzie: "jak już cię złapaliśmy to starać się nie trzeba". Myślałem, że to fajna akcja promocyjna promująca tych aktywnych, tymczasem jest to zachęta dla nieaktywnych. Ja dostałem jedynie info z gratulacjami, że wśród aktywnych się znalazłem, co wtedy było nieco niezrozumiałe, a teraz nabrało sensu - taki środkowy palec w moją stronę.

Czyli zasadniczo opłaca się nie korzystać z apki, wyłączyć zgody marketingowe. Wtedy jest szansa, że co jakiś czas bonus wpadnie (kilka lat temu 120 zł). Taki jest dla mnie wydźwięk tej promocji.

A wy jak ją oceniacie? Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
Szkot
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
113
30
21-01-2016
Wiadomość 1 z 1 (2 906 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

Taka sytuacja mogła zdarzyć się po naszej ostatniej aktualizacji aplikacji. Jest wszystko w porządku.

25-03-2025
Re.: Ubezpieczenie spłaty kredytu - zmiana z 0,55% na 0,35% salda kredytu

Zapraszamy do placówki celem sprawdzenia możliwości zmiany pakietu ubezpieczenia na tańszy. Nie wymaga to aneksu.

25-03-2025
konto a kredyt hipoteczny

Dzień dobry. Jestem przed podpisaniem umowy kredytowej, ale muszę założyć konto w banku ING. O udzielenie kredytu wnioskowałam z Małżonkiem. Jakie konto powinniśmy założyć? Wspólne czy osobiste z pełn

...

25-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy