Odpowiedz

Powiadomienia Push

Przestały u mnie działać powiadomienia o wiadomościach czy to od banku czy np o przelewie na telefon BLIK...

Mój telefon to Note8
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 4 (6 332 wyświetleń)

Re: Powiadomienia Push

@Konto usunięte proponuję abyś w Moim ING usunął telefon z listy urządzeń zaufanych (dane i ustawienia - aplikacja mobilna) następnie aplikację aktywował. Po tej czynności sprawdź ustawienia notyfikacji PUSH.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 4 (6 267 wyświetleń)

Niestety nie podziałało...
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 4 (6 163 wyświetleń)

@Konto usunięte Napisz do nas wiadomość z Mojego ING lub przez czat po zalogowaniu do konta (na dole strony). Musimy sprawdzić te informację przez szyfrowany kanał kontaktu. Powołaj się na naszą rozmowę na forum.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (6 145 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Dopłata do kredytów - jakie są obecnie możliwości

Witam,

W przeszłości miałem udział 50% domu (około 5 lat temu) z kredytem w ING oraz działkę budowlaną, która sprzedałem w tym roku. Obecnie jestem "czysty", bez nieruchomości i kredytów. Czy mogę się

...

19-12-2024
Szukam firmy transportowej

Hej, szukam firmy transportowej, która działa na terenie całej Małopolski. Muszę przewieźć grupę na wesele, około 30 osób. Ktoś coś?

19-12-2024
Re.: Kredyt hipoteczny

Nie kredytujemy udziału drogi w działce. Zabezpieczamy zobowiązanie tylko na nabywanej działce. W takiej sytuacji najlepszym rozwiązaniem jest opłacenie udziału z własnych środków.

Ważne też, żeby już...

19-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy