Odpowiedz

Powiadomienia PUSH z dwóch kont

Witam,

W związku z możliwością obecnie używania na jednym telefonie tylko jednego loginu, połączyłem konta: komfort oraz direct firmowe; aby móc się logować z jednego loginu. Potrzebuje informację co mogę zrobić, aby mając już jeden login i dwa konta uruchomić powiadomienia PUSH zarówno z konta komfort jak i direct firmowego na tym konkretnym urządzeniu? Na chwilę obecną przychodzą tylko powiadomienia z komforta.

Odpowiedz
0 Lajków
elmos89
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
08-06-2018
Wiadomość 1 z 3 (13 520 wyświetleń)

Re: Powiadomienia PUSH z dwóch kont

Jeżeli masz konto firmowe i konto osobiste pod jednym loginem, to możesz włączyć również powiadomienia PUSH do konta firmowego.

Wybierz w aplikacji przejście na Firmowe i wtedy w trzech poziomych kreskach wybierzesz Dane i ustawienia -> Aplikacja mobilna -> Notyfikacje – Powiadomienia PUSH -> Zarządzaj -> tam zaznaczysz kwadrat przy danym koncie/karcie. Wtedy będziesz miał PUSHe do danych produktów.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (13 447 wyświetleń)

Re: Powiadomienia PUSH z dwóch kont

Witam,

Dziękuje za informacje. O to właśnie chodziło.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
elmos89
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
08-06-2018
Wiadomość 3 z 3 (13 304 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy