12-08-2021 12:42
Dzień dobry,
Obecnie jest informacja o maksymalnej roczniej kwocie wpłaty na IKZE i to przydatna informacja, jednak brakuje informacji ile jeszcze można wpłacić w danym roku. Szczególnie jeśli wpłaty są różnej wielkości a konto i to na przestrzeni lat. Czy są plany na wprowadzenie dodatkowej informacji dla Konta IKZE w aplikacji?
16-08-2021 15:28
Dziękujemy za ciekawą sugestię 👍☺ Weźmiemy Twoją opinię pod uwagę przy pracach nad doskonaleniem obsługi IKZE w Moim ING.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |