Odpowiedz

Płatność bez kodu BLIK

Mam problem z płatnością bez kodu, w aplikacji Moje ING jest nie prawidłowy mail jako identyfikator do konta do płacenia bez kodu.

Na koncie w banku mail jest prawidłowy, jak i również na koncie Allegro o które cała sprawa, bo to tam nie mogę zapłacić bez kodu.

Próbowałem usunąć dany sklep z zaufanych w Moim ING jednak po próbie płatności dodał się ponownie zły adres mailowy.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (7 269 wyświetleń)

Re: Płatność bez kodu BLIK

Przepraszam, że tak późno wracamy z odpowiedzią. Adres mejlowy/identyfikator, który jest zapisywany w zakupach bez kodu przychodzi ze sklepu. My nie mamy wpływu na ten identyfikator.

Ze względu na błąd Allegro obecnie wyłączyło płacenie BLIKIEM bez kodu. Nawet, jeżeli masz zapamiętane Allegro w zakupach bez kodu, to przy transakcji będziesz miał pole do wpisania kodu BLIK.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
684
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 131 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny przy rozdzielności majatkowej

Dzień dobry,

Chciałam zapytać o taką sytuację - małżonkowie mający rozdzielność majątkową chcą nabyć nieruchomość. Jedna osoba płaci za swoją połowę gotówką, a druga bierze kredyt hipoteczny. Czy zabez

...

06-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Prosimy, zgłoś nam to przez czat w Moim ING i zapiszemy zgłoszenie techniczne. Nie mieliśmy podobnych sygnałów.

05-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

05-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy