Odpowiedz

Moje ING wersja 4.12.2 - antyspoofing

Niebezpiecznik w swoim artykule na temat nowej wersji Moje ING pisze o funkcji antyspoofingu:
https://niebezpiecznik.pl/post/istotne-zmiany-w-aplikacji-mobilnej-ing/

Proszę o opracowanie artykułu, który wyjaśni jak to dokładnie będzie działać i jak z tego korzystać.

Odnośnie weryfikacji autentyczności dobrze by też było zwrócić uwagę na wystawcę certyfikatu, co to są certyfikaty "root", i tym podobne.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (2 402 wyświetleń)

Re: Moje ING wersja 4.12.2 - antyspoofing

Planujemy wprowadzić takie rozwiązanie za kilka miesięcy. Więcej informacji przekażemy wkrótce 😉

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
SebastianM
Moderator
Moderator icon
132
21
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (2 374 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zablokowana płatność pomimo środków na koncie

Cześć, 

wiadomość, którą tutaj przytoczyłaś oznacza, że odrzuciliśmy próbę płatności kartą zastrzeżoną. Napisałaś jednak na naszym forum i nie mam tutaj dostępu do systemu bankowego. Napisz do nas na

...

17-06-2025
Re.: OKO dziecka

Ja jeszcze czekam na rozpatrzenie wniosku przez sąd. W argumentacji znalazło się to co sie wydarzyło - czyli niewłaściwe poinformowanie przez bank o blokowaniu środków, brak jasnych informacji o kwota

...

17-06-2025
Re.: OKO dziecka

Witam,

Niestety, zbytnio ufając pracownikowi banku, dałem się złapać w tę samą pułapkę. Jak argumentowaliście ewentualny wniosek do sądu? Jakiego uzasadnienia użyliście, skoro udało się Wam uzyskać po

...

17-06-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy