Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Brak możliwości korzystania z aplikacji na Androidzie 7.0 przez najnowszą aktualizacje.

Witam, otóż aplikacja ING narzuca mi odgórnie zaktualizować ją w sklepie google play inaczej nie mogę w żaden sposób z niej korzystac, problem pojawia się gdy klikam zaktualizuj. W sklepie pokazuje sie informacja ''Twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją''. Czy da się to jakość obejść, bądź moze zrobicie ponownie możliwość korzystania z aplikacji dla Androidów minimum 7.0? Wcześniej wszystko płynnie funkcjonowało, nie bylo zadnych problemów, narzucania aktualizacji, a teraz tylko mam możliwość korzystania z ing przez przeglądarke, i nie piszcie, żeby kupić nowy telefon z wyższym androidem bo to by była kpina z klienta.

Odpowiedz
0 Lajków
Krzysztof6
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
01-11-2023
Wiadomość 1 z 2 (5 733 wyświetleń)

Re.: Brak możliwości korzystania z aplikacji na Androidzie 7.0 przez najnowszą aktualizacje.

Masz ograniczone pole manewru. Możesz przenieść konto do banku, którego aplikacja wspiera jeszcze Twoją wersję Androida. Nieliczyłbym na to, że bank zmieni zdanie w tej sprawie i obniży wymagania.
Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 2 z 2 (5 167 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy