14-05-2020 13:05
Dzień dobry,
od niedawna jestem klientem ING. Rozważam zainstalowanie aplikacji mobilnej na smartfonie z Androidem 7.0. Jedną z podstawowych zasad bezpieczeństwa bankowości mobilnej jest aktualizacja oprogramowania na bieżąco, tymczasem w internecie znalazłem informacje, że ta wersja Androida nie otrzymuje już aktualizacji bezpieczeństwa.
Czy używanie aplikacji Moje ING na Androidzie 7.0 jest bezpieczne?
Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.
15-05-2020 13:43
Możesz bezpiecznie korzystać z naszej aplikacji mobilnej na swoim telefonie. Pamiętaj jednak o podstawowych zasadach bezpieczeństwa. Nigdy nie podawaj pełnego hasła przy aktywacji aplikacji, nie udostępniaj również nikomu swojego kodu PIN oraz nie pobieraj aplikacji z niezaufanych źródeł.
Jeśli zgubisz telefon lub zostanie Ci on ukradziony, na którym miałeś aktywną aplikację Moje ING mobile powinieneś natychmiast usunąć to urządzenie z listy urządzeń zaufanych w Moim ING. Wtedy inna osoba nie będzie mogła się już zalogować do aplikacji na tym telefonie.
Szczegółowe informacje o zasadach bezpieczeństwa znajdziesz na naszej stronie https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa/bezpieczenstwo
Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Reklamacje staramy się rozpatrywać tak szybko jak to możliwe. Czy możesz podać nam numer swojego zgłoszenia? Wtedy przekażemy prośbę do odpowiedniej jednostk
... 01-02-2023Szukam wszędzie odpowiedzi na moje pytanie ale nie mogę znaleźć możliwości założenia konta bankowego firmowego dla spółki zagranicznej.
Przyjmowanie przelewów od klientów za dokonane zakupy przez stron
... 01-02-2023Dzień dobry,
nie wiem czy to było już, jak tak to proszę zignorować.
Dziś zauważyłem, że separator tysięcy ignoruje kwoty poniżej 10k (chodzi o historię transakcji), i wygląda to tak:
11 234,00
9543,22
... 01-02-2023
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
9 | |
6 | |
6 | |
3 | |
3 |