11-04-2017 22:49
wg. BOKu ING - HCE nie jest wspierane na procesorach Intela pod Androidem - wszyscy posiadacze np. Asusów Zenfone mogą zapomnieć o usłudze Mastercard w telefonie.
Na specjalną nagrodę "Device Compatibility Award" zasługuje androidowe Moje ING mobile w wersji 2.1.0 które na Intelach w ogóle nie działało - aplikacja zatrzymywała się z błedem po uruchomieniu - poprawiono to w wersji 2.1.1
Dobrze, że webowe ING współpracuje ze wszystkimi przeglądarkami (o ile w ogóle działa, a nie znów ma lagi lub leży) - powinniśmy się ciszyć, bo to mogło przecież działać np. tylko pod Firefoxem.
Pozdrawiam projektantów oprogramowania z ING - powinniście jeździć na więcej szkoleń
W tej sprawie skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING lub infolinią pod numerem 32 357 00 69. Zamknięcie konta jest nieodwracalne.
27-01-2025Konto Active - dla aktywnych klientów spełniających przynajmniej jeden z trzech warunków finansowych - wówczas to konto jest bezpłatne:
- średnie miesięczne aktywa w banku minimum 200 tys. zł
- średnie
To raczej jest problem z samym Bitwardenem. Pobranie starszej wersji wtyczki spowodowało, że autouzupełnianie działa poprawnie.
U mnie poprawnie wypełnia się w wersji 2024.9.1 w przeglądarce Firefox -