Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Klucz U2F w aplikacji mobilnej w Androidzie

Dzień dobry,
Czy komuś udało się dodać klucz U2F w telefonie z Androidem 13. Mam 2 klucze, zarejestrowane wczoraj w oddziale banku bez problemu do obsługi przez stronę ING, ale mam problem z dodaniem tych kluczy w apce przez NFC. Apka widzi klucz, wyskakuje komunikat, że można już usunąć klucz, ale klucze wcale nie zostaje dodany. W tle dostaję komunikat z systemu Android, że wykryto tag NFC,ale nie znaleziono aplikacji do obsługi tego tagu. Co robię nie tak? Telefon VIVO x90 Pro. Klucz to Yubico Security Key NFC by Yubico.
HansHawk
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
36
6
30-09-2016
Wiadomość 1 z 4 (4 955 wyświetleń)

Re.: Klucz U2F w aplikacji mobilnej w Androidzie

Mam ten sam rodzaj dwóch kluczy. I to samo mam dokładnie jak opisałeś. Te same objawy i komunikaty. Nawet pani w oddziale ( bardzo miła i wyrozumiała) nie dała rady tych kluczy dodać. Dzwoniła przy mnie do działu wsparcia, i też nie dało rady. Co robić dalej.............?
Kot
Kot
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
3
15-07-2023
Wiadomość 2 z 4 (4 930 wyświetleń)

Re: Klucz U2F w aplikacji mobilnej w Androidzie

Prosimy o kontakt z nami przez infolinię lub czat w Moim ING. Sprawdzimy to.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
585
126
12-04-2017
Wiadomość 3 z 4 (4 870 wyświetleń)

Re: Klucz U2F w aplikacji mobilnej w Androidzie

Po namyśle stwierdziłem, że użycie klucza do zalogowania w appce mobilnej nie byłoby zbyt komfortowym rozwiązaniem, więc zwyczajnie odpuszczam temat.

Odpowiedz
0 Lajków
HansHawk
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
36
6
30-09-2016
Wiadomość 4 z 4 (4 727 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) ...

21-11-2024
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy