Odpowiedz

Jesteście do bani

Bez przerwy brak dostępu do aplikacji. Jesteście tak Kiepscy że nawet Szkoda na was czasu żal mi was niedługo upadniecie.
Odpowiedz
0 Lajków
wlokar1819
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
16-12-2018
Wiadomość 1 z 3 (5 332 wyświetleń)

Re: Jesteście do bani

Dziś w nocy(z 17 na 18 lutego) prowadziliśmy prace serwisowe. Informowaliśmy o tym na naszej stronie internetowej w zakładce Aktualności, wysłaliśmy wiadomość w Moim ING i powiadomienie push jeśli korzystasz z aplikacji mobilnej. Prace trwały od północy do 5:30. W tym czasie faktycznie mogły występować trudności w korzystaniu z naszej bankowości internetowej. Przepraszam za utrudnienia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
546
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (5 285 wyświetleń)

Re.: Jesteście do bani

Kolego przerwy techniczne są zawsze uciążliwe dla klientów ale mają na celu poprawy wydajności i bezpieczeństwa klientów i trzeba to zrozumieć Emotikon: Szczęśliwy 

Jeśli moja odpowiedz jest dla Ciebie pomocna proszę o Like jako motywację do działania Emotikon: Bardzo szczęśliwy Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
K_S
K_S
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
53
14
11-09-2018
Wiadomość 3 z 3 (5 243 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy