Odpowiedz

Google Pay dla niepełnoletnich

Witam czy będzie możliwość dodania karty do Google Pay przez osoby niepełnoletnie, tak jak w ofercie konkurencyjnego banku?
Odpowiedz
0 Lajków
Doxy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
07-07-2018
Wiadomość 1 z 2 (6 791 wyświetleń)

Re: Google Pay dla niepełnoletnich

Nie mamy jeszcze takiej informacji. Twoje zainteresowanie uruchomieniem tej usługi przekażę do odpowiedniej jednostki naszego banku. Teraz dla klientów małoletnich proponujemy płatności kartą Visą Zbliżeniową lub MasterCard w telefonie. Wymagane jest udzielenie zgody przez pełnomocnika ustawowego w Moim ING pod rachunkiem małoletniej osoby lub w trakcie wizyty w oddziale. Jeśli taka zgoda jest - wystarczy uruchomić płatności w szczegółach karty w Moje ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
585
126
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (6 726 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy