Odpowiedz

Google Pay dla niepełnoletnich

Witam czy będzie możliwość dodania karty do Google Pay przez osoby niepełnoletnie, tak jak w ofercie konkurencyjnego banku?
Odpowiedz
0 Lajków
Doxy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
07-07-2018
Wiadomość 1 z 2 (7 051 wyświetleń)

Re: Google Pay dla niepełnoletnich

Nie mamy jeszcze takiej informacji. Twoje zainteresowanie uruchomieniem tej usługi przekażę do odpowiedniej jednostki naszego banku. Teraz dla klientów małoletnich proponujemy płatności kartą Visą Zbliżeniową lub MasterCard w telefonie. Wymagane jest udzielenie zgody przez pełnomocnika ustawowego w Moim ING pod rachunkiem małoletniej osoby lub w trakcie wizyty w oddziale. Jeśli taka zgoda jest - wystarczy uruchomić płatności w szczegółach karty w Moje ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
603
128
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (6 986 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą?

Na Twoim koncie środki są zablokowane, ponieważ bank wyraził zgodę na transakcję - taka odpowiedź zostaje wysłana do punktu, w którym płacisz. Może się zdarzyć, że takiej odpowiedni nie otrzymają, lub

...

25-04-2025
Re.: Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Hm... przy zakładaniu profilu informują, że:

"Twoje dane pobraliśmy z twojego banku. Nie możesz ich tu edytować. Jeśli chcesz je zmienić, zrób to najpierw w swoim banku."

i

"Uwaga: drugie imię musi by

...

25-04-2025
Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą?

Witam,

Dokonywałem płatności za hotel kartą, na stronie nie potwierdzili żadnej rezerwacji. Z konta pieniądze zniknęły. Informacja pod kwotą jest następująca "Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą

...

25-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy