Aplikacja mobilna

Odpowiedz

GPay - działa na telefonie, nie działa na zegarku

Hej,

podpiąłem kartę zbliżeniową Visa do Google Pay, wszystko przebiegło pomyślnie na smartfonie (płacę z NFC bez problemów), jednak chciałbym dodać tę samą kartę do zegarka i tu pojawia się problem - przy weryfikowaniu karty pojawia się komunikat "Nie można dodać karty, skontaktuj się z wydawcą karty".

Ktoś podsunie rozwiązanie...?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Mastertoon
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
19-12-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 224 wyświetleń)

Re: GPay - działa na telefonie, nie działa na zegarku

Prosimy, napisz do nas na czacie w Moim ING - po zalogowaniu. Sprawdzimy, dlaczego nie możesz dodać swojej karty. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 154 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Re.: Rozpatrzenie wniosku

szkoda słów, to są amatorzy i to jest od lat praktykowane. Przecież sprawdzenie dokumentów ile moze zajac? godzine? to chyba z kawą i toaletą. Nie macie przygotowanej check listy? i pracownik nie wery

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy