21-12-2021 13:09
Witam,
Od jakichś dwóch godzin nie mogę się zalogować do swojej bankowości przez aplikację ING. Po wpsianiu PINu/użyciu odcisku palca wyskakuje mi błąd "Nie udało się pobrać danych. Spróbuj ponownie". Kliknięcie tego powoduje wylogowanie.
Przeinstalowanie aplikacji nic nie dało. Na szczęście działa mi dostęp przez PC przez przeglądarkę. Proszę o pomoc.
Pozdr.
22-12-2021 13:22
Witaj,
proszę spróbuj jeszcze zaktualizować Chrome oraz system Android. Jeżeli to nie przyniesie poprawy, to skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Wtedy przyjmiemy zgłoszenie techniczne, żeby przeanalizować Twoją sytuację.
Pozdrawiam
Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi
... 24-03-2026Specyfika procesów z użyciem Profilu Zaufanego jest taka, że wymaga kilku logowań do banku. Jeśli masz włączoną autoryzację U2F w aplikacji przy każdym logowaniu, to dlatego za każdym razem będziemy p
... 24-03-2026Podobnie wygląda to przy potwierdzaniu kontem bez dwustopniowej weryfikacji. Dlatego przeszedłem do mObywatela, pomimo początkowej niechęci, tam wystarczy zeskanować kod QR.
24-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |