Odpowiedz

Dziękuję za traktowanie starego klienta

Dziękuję za to że bez ostrzeżenia polepszyliście mobilną appkę i straciłem możliwość korzystania z niej na moim smartfonie. O tym że w nocy z niedzieli na poniedziałek przez 2 godziny system może nie działać ostrzegacie kilka razy ale o tym że smartfony z androidem poniżej 7 stracą możliwość obsługi to "ani słychu ani dychu". Trzeba przetrzepać internet żeby w sklep.google w opiniach NEGATYWNYCH był wpis: "Przykro mi, lecz system operacyjny, który posiadasz aktualnie w swoim telefonie nie pozwala na obsługę naszej aplikacji. Minimalne wymagania systemu operacyjnego androida to wersja 7.0.". To jest wprost żenujące traktowanie klienta. Na co mi teraz konto w ING kiedy nie mogę z niego na smartfonie korzystać. Czas pomyśleć o przeniesieniu konta gdzie indziej.

Jarek

Odpowiedz
0 Lajków
Jaffar
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-11-2021
Wiadomość 1 z 3 (5 163 wyświetleń)

Re: Dziękuję za traktowanie starego klienta

Od pewnego czasu minimalnymi wymogami do poprawnego działania naszej aplikacji jest Android w wersji minimum 7.0. Informujemy o tym, na przykład, tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa/centrum-pomocy/aplikacja-mobilna-pytania-i-odp.... Rozumiem, że ta sytuacja może nie być komfortowa, ale jest to podyktowane kwestiami bezpieczeństwa. Jeżeli nie masz Androida w tej wersji lub nowszego, to możesz logować się na telefonie do Mojego ING poprzez przeglądarkę mobilną. Mam nadzieję, że pozostaniesz dalej z nami Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
190
26
02-09-2021
Wiadomość 2 z 3 (5 092 wyświetleń)

Re.: Dziękuję za traktowanie starego klienta

Opcjonalnie w zależności od modelu telefonu, odblokowanie bootloadera, wgranie Custom ROM z nowszą wersją androida do swojego urządzenia + Magisk, i dalej można korzystać z aplikacji.

Odpowiedz
0 Lajków
Stanislaw1988
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
25
0
15-12-2016
Wiadomość 3 z 3 (4 840 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy