11-03-2018 19:34
Witam
Jestem nowym użytkownikiem zarówno konta ING jak i tego forum. Czy ktoś może mi wytłumaczyć , dlaczego w aplikacji podczas dodawania nowego odbiorcy , nie ma opcji tytuł przelewu i opcjonalna kwota?? Przecież to jest tak podstawowa sprawa, że aż grzech żeby tego nie było w aplikacji.
Pozdrawiam
11-03-2018 19:46 | Edytowano: 11-03-2018 19:50
Typowego szablonu czy też przelewu wzorcowego nie ma w Moim ING.
Istnieje natomiast takie rozwiązanie podsunięte przez AgnieszkaBin w innym wątku.
Przelew do wybranego odbiorcy z zaczytanym tytułem i kwotą możesz zrobić na kilka sposobów:
1. Na formularzu przelewu „Wykonaj transakcję”.
Po wybraniu odbiorcy pokazują się ostatnie przelewy do tego odbiorcy z historii konta. Po kliknięciu na dany przelew, zaczyta się też kwota i tytuł.
2. Przelew z „Historii”.
Po kliknięciu na przelew z historii konta pojawi się opcja „Ponów transakcję”.
3. Po wybraniu „Odbiorców”.
Gdy wybierzesz odbiorcę, pokaże się lista zrobionych przelewów do niego. Wystarczy wybrać „Ponów przelew”.
11-03-2018 20:33
No dzięki jest faktycznie, chociaż powinno to być inaczej wykonane.
Pozdrawiam
Dzień dobry Wszystkim!
Jestem nową osobą w społeczności i potrzebuję małej pomocy. Staram się o uzyskanie w ING kredytu hipotecznego. Urwał mi się kontakt z pośrednikiem, nie odbiera telefonów, nie od
... 04-12-2024Ciekawostka. Hasło się wypełnia automatycznie przez Bitwardena pod warunkiem, że ... włączysz ichnią klawiaturę ekranową. Dziwne.
04-12-2024