Odpowiedz

Sms z potwierdzeniem

Witam razem z zona posiadamy dwa rachunki w ing nanjednym koncie i ja dostaje powiadomienia sms gdy robie przelewy z mojego.konta sms typu zostala pobrana kwota xxx i mam pytanie gdzie moge zmienic numer telefonu na ktory ten sms przychodzi bo wlasnie zmieniam numer i stary bedzie.juz nie aktywny nie chodzi mi o kod autoryzacyjny bo to przychodzi na telefon zony
Odpowiedz
0 Lajków
Besiktas1988
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
0
07-03-2018
Wiadomość 1 z 2 (5 543 wyświetleń)

Re.: Sms z potwierdzeniem

Taką zmianę możesz wykonać przez

Moje ING w sekcji Dane i ustawienia -> Bezpieczeństwo ->  Telefon autoryzacyjny 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (5 528 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
..Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania Zrobisz to, gdy zakończymy poprzedni wniosek ...

Taki komunikat dostałam dzisiaj  po nadpłacie kredytu hipotecznego , Dodam ,że wczoraj równiez zrobiłam nadpłatę i bez problemu skróciłam o 3 mc . Dzisiejsza nadpłata to równowartość dwóch rat kapitał

...

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy