Odpowiedz

Brak moje ing w AppGallery

Czytałam że im więcej głosów za wprowadzeniem Moje Ing do AppGallery na Huawei tym lepiej aaby to się stało, więc postanowiłam głośno wypowiedzieć się na forum. ING błagam albo podpiszcie umowę z Huawei albo pozwólcie ze zwykłej strony również korzystać z opcji takich jak BLIK czy szybkie logowanie. Nie wiem czy mój głos coś tu pomoże ale zawsze warto próbować

Odpowiedz
0 Lajków
Dorota98
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
25-03-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 490 wyświetleń)

Re: Brak moje ing w AppGallery

Dziękujemy za Twoje zgłoszenie Emotikon: Szczęśliwy Analizujemy rozwiązanie dostarczane przez Huawei, ale nie podjęliśmy jeszcze decyzji o udostępnieniu tam naszej aplikacji. Jak tylko będzie miało się tak stać, poinformujemy o tym. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 430 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zapytanie na temat generowania PIT-5L w ING KSIĘGOWOŚĆ przy zmianie formy opodatkowania od 1 styczni

witam, zmieniłem formę opodatkowania miałem w 2025 roku ryczałt obecnie od 1 stycznia mam podatek lliniowy i podczas generowania w programie PIT-5L za miesiąc luty 2026 widnieje mi kwota w pozycji "Sk

...

16-05-2026
Re: Limit darmowych wejść Priority Pass

Zgadza się, obecnie za każde wejście pobierana jest opłata w wysokości 32 USD.

16-05-2026
Re: Długa analiza - refinansowanie kredytu + remont

Każdy wniosek kredytowy rozpatrujemy indywidualnie, trudno jest nam się odnieść do konkretnego wniosku tutaj. Zachęcamy do kontaktu z doradcą, który taki wniosek przyjmował. 

16-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy