Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Automatyczne uzupelnenie kodu z SMS w aplikacji ING

Często w momencie kiedy w aplikacji ING generuję kod BLIK to aplikacja prosi wpisać kod autoryzacyjny dostarczony SMS-em z banku. Czy istnieje możliwość żeby aplikacja ING sama odczytała treść SMS-a z banku i wpisała kod autoryzacyjny? Wielu innych aplikacji mobilnych mogą to robić. Dlaczego aplikacja Moje ING jeszcze nie posiada takiej opcji ułatwiającej życie klientów?

Odpowiedz
0 Lajków
ruslanabdulla
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
20-10-2017
Wiadomość 1 z 2 (5 227 wyświetleń)

Re: Automatyczne uzupelnenie kodu z SMS w aplikacji ING

Nie planujemy zmian w tym zakresie. Jest to kwestia bezpieczeństwa. Automatyczne kopiowanie sprawia, że klienci nie zapoznają się z faktyczną treścią wiadomości SMS, nie sprawdzają, czego dotyczy dyspozycja i przez to są zdecydowanie bardziej narażeni na oszustwa. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 973 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy