Odpowiedz

Aplikacja

Witam , zakładam kolejny wątek dotyczący aplikacji mobilnej ING od bardzo długiego czasu wyczekuje jej obecności w App Gallery czyli w sklepie Huawei, a że telefony Huawei zaczynają doganiać a nawet przeganiać te z usługami google to wszystkie banki poza ING przeniosły się też na App Galery i wspierają płatności zblizeniowe. To dosyć dziwne że ING dalej jest niedostępne w app galerry.
Odpowiedz
0 Lajków
Onaszalona
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
27-05-2022
Wiadomość 1 z 3 (3 292 wyświetleń)

Re: Aplikacja

Nie pracujemy nad udostępnieniem aplikacji Moje ING w AppGallery Emotikon: Smutny Nasza aplikacja jest dostępna w sklepach Google Play dla telefonów z systemem Android oraz AppStore, dla telefonów z systemem iOS. Ze względu bezpieczeństwa nie polecamy pobierania aplikacji z innych źródeł niż oryginalne sklepy.

Jeśli na Twoim telefonie Huawei, sklep Google Play nie jest dostępny, to niestety nie można na niego pobrać naszej aplikacji. W tej sytuacji zachęcamy do korzystania z bankowości internetowej w przeglądarce internetowej telefonu, na stronie www.ing.pl 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
338
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (3 230 wyświetleń)

Re.: Aplikacja

Dziękuję za informację. Bardzo szkoda, że ING nie chce wejść na platformę Huawei tak jak inne banki. Czyli będę kolejnym klientem dla którego będzie bardziej się opłacało zmienić bank niż dobry telefon.
Odpowiedz
0 Lajków
Onaszalona
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
27-05-2022
Wiadomość 3 z 3 (2 578 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy