Odpowiedz

Aplikacja nie wysyła powiadomień

Witam, mam taki dziwny problem z aplikacją iż aplikacja nie wysyła mi powiadomień jeżeli np zapłace kartą ale jak już dostane przelew to wysyła jedynie jak pieniądze wychodzą z konta jaki jest tego powód?
Odpowiedz
0 Lajków
Wtr345
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
09-05-2025
Wiadomość 1 z 2 (1 151 wyświetleń)

Re.: Aplikacja nie wysyła powiadomień

Sprawdź, proszę, czy masz ustawione wszystkie potrzebne powiadomienia push. Możesz to zrobić w zakładce Ustawienia - Aplikacja mobilna - Powiadomienia na telefon. Jeśli, pomimo poprawnych ustawień, powiadomienia nie będą przychodzić, wyczyść pamięć podręczną aplikacji. To powinno pomóc.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
160
23
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (1 094 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: OKO dziecka

Informacja skarbowa własnie potwierdziła telefonicznie iż nie były to darowizny. Dla bezpieczeństwa wyślę jeszcze zapytanie żeby mieć to na papierze.

12-06-2025

otrzymałam zgodę sądu i mam już z powrotem zablokowane środki. Trochę czasu zajęło z sądem. Zamierzam też zgłosić do rzecznika. W us zgłaszałam darowiznę.

12-06-2025

otrzymałam zgodę sądu i mam już z powrotem zablokowane środki. Trochę czasu zajęło z sądem. Zamierzam też zgłosić do rzecznika. W us zgłaszałam darowiznę.

12-06-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy