Odpowiedz

Aplikacja moje ING nie działa

Witam,
Mam pewien problem. Po przesiadce na nowy telefon (Samsung Galaxy S20 FE, wcześniej posiadałem Samsunga Galaxy A40), aplikacja Moje ING przestała działać. Po kliknięciu pojawia się pomarańczowy ekran z logiem banku natomiast po chwili aplikacja samoczynnie się zamyka. Próbowałem odinstalować aplikacje i zainstalować ponownie, nie przyniosło to żadnych efektów. Proszę o pomoc gdyż nie ukrywam z aplikacji byłem bardzo zadowolony i nigdy wcześniej nie miałem z nią żadnych problemów.
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Furren
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
2
23-03-2021
Wiadomość 1 z 3 (16 976 wyświetleń)

Re.: Aplikacja moje ING nie działa

Allegro developer mi pomogło mianowicie nie działały różne apki w smartfonie go google daje ciała co chwilę zainstaluj android system webview i zrób aktualizuj, wszystko wróciło do normy.
Kordek
Doradca z ambicjami I
1
2
23-03-2021
Wiadomość 2 z 3 (16 890 wyświetleń)

Re.: Aplikacja moje ING nie działa

Dzięki wielkie za pomoc, pomogło Emotikon: Szczęśliwy
Furren
Doradca z ambicjami I
2
2
23-03-2021
Wiadomość 3 z 3 (16 804 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Dodawanie konta z innego banku

Może przydałaby się informacja na stronie, że PKO po prostu nie działa, skoro problem występuje od listopada zeszłego roku?

16-01-2026
Re: Re.: Katowice Szopienice - brak wpłatomatu

Cześć, 

W 2024 roku zostały "przekazane sugestie do odpowiedniego działu" - proszę o informacje jaką decyzję podjął odpowiedni dział? Kiedy i pod jakim adresem zostanie postawiony wpłatomat? 

15-01-2026
Re: Likwidacja IKZE przed upływem 14 dni od otwarcia

Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce. 

13-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy