23-03-2021 00:24
WItam, po zaakceptowaniu płatności blikiem, aplikacja kilkukrotnie informowała mnie smsowo, że stan konta został pomniejszony o określoną kwotę (zgodną z transakcją). Próbowałem uruchomić aplikację, aby sprawdzić, czy przypadkiem nie jest to efektem kilkukrotnego pobrania, ale aplikacja nie uruchamia sie. Czy jest to znany problem? Telefon: Huawei P20 Pro. System zaktualizowany.
W aplikacji webowej widzę, że pobranie środków było jednorazowe.
Pozdrawiam, Artur Kasprzyk
23-03-2021 11:24
23-03-2021 12:47
Witam, sam problem z logowaniem do aplikacji nie występował z powodu naszej aplikacji.
Problemem był brak aktualnej wersji Android System WebView, zaktualizuj proszę aplikację w Sklepie Play, dzięki temu wszystkie Twoje aplikację, powinny działać już prawidłowo. Daj proszę znać czy moja sugestia pomogła.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |