23-03-2021 00:24
WItam, po zaakceptowaniu płatności blikiem, aplikacja kilkukrotnie informowała mnie smsowo, że stan konta został pomniejszony o określoną kwotę (zgodną z transakcją). Próbowałem uruchomić aplikację, aby sprawdzić, czy przypadkiem nie jest to efektem kilkukrotnego pobrania, ale aplikacja nie uruchamia sie. Czy jest to znany problem? Telefon: Huawei P20 Pro. System zaktualizowany.
W aplikacji webowej widzę, że pobranie środków było jednorazowe.
Pozdrawiam, Artur Kasprzyk
23-03-2021 11:24
23-03-2021 12:47
Witam, sam problem z logowaniem do aplikacji nie występował z powodu naszej aplikacji.
Problemem był brak aktualnej wersji Android System WebView, zaktualizuj proszę aplikację w Sklepie Play, dzięki temu wszystkie Twoje aplikację, powinny działać już prawidłowo. Daj proszę znać czy moja sugestia pomogła.
Czy nie łatwiej po prostu udostępnić tę funkcjonalność zamiast tak bez sensu kombinować? Przypominam, że bank ING pracuje nad tym zagadnieniem już ponad 6 lat. Wygląda to trochę tak, jakby w dziale IT
... 28-12-2024Mając ciemny motyw w telefonie Xiaomi, to wyskakuje ciemny motyw i w appce. A ja np. chciałabym mieć jasny w ING i nie mogę tej opcji znaleźć, także o.
27-12-2024