Odpowiedz

Aplikacja mobilna nie działa iOS

[ Edytowane ]

Wiadomość do speców od aplikacji mobilnej.

Zabraliście dobrze działającą aplikację mobilną z dniem 30 czerwca br., która była lekka, przejrzysta i nie sprawiała problemów. Nowa aplikacja, do której zmusiliście ludzi nie pozwala korzystać z konta na telefonie z systemem iOS. Próba zalogowania się do konta to ruletka, udaje się raz na 10 razy, niezależnie czy aktualnie korzysta się z WiFi czy LTE. Przywróćcie starą aplikację albo naprawcie nową tak abym mógł w każdej chwili korzystać z mojego konta.

szefING
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
1
03-07-2018
Wiadomość 1 z 3 (14 105 wyświetleń)

Re: Aplikacja mobilna nie działa iOS

[ Edytowane ]

Nowa aplikacja pozwala nam na realizaję czynności, które w poprzedniej nie były mozliwe. 
Zmiany były konieczne, abyśmy mogli rozwijać naszą bankowość.
Wyczyść pamięć podręczną. Zwolnienie pamięci RAM w telefonie również powinno pomóc.
Jeżeli nie - skontaktuj się z nami:

• telefonicznie pod numerem  32 357 00 10,
  • po zalogowaniu do Moje ING przez przeglądarkę w telefonie - zakładka Wiadomości.
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
Odpowiedz
0 Lajków
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
68
29-01-2018
Wiadomość 2 z 3 (14 076 wyświetleń)

Re: Aplikacja mobilna nie działa iOS

To nie android, aby konieczne było zwalnianie pamięci RAM przed uruchomieniem aplikacji. Aplikacja nie działa prawidłowo na dwóch telefonach, z systemem iOS 9.3.5 oraz 11.4. Pozostaje tylko zmienić bank. Temat do zamknięcia. 

Odpowiedz
0 Lajków
szefING
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
1
03-07-2018
Wiadomość 3 z 3 (14 034 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi pod numerem 32 357 00 57 lub na czacie po zalogowaniu do Mojego ING w dni robocze od 8:00 do 18:00.

10-08-2026
Rodzice polecają

Chciałbym że ktoś podzielić się swoim kodem" rodzice polecają"..  chciałabym założyć konto dla trójki dzieci no i jeśli ktoś ma to prosiłabym jeśli to nie problem

10-08-2026
Re: promocja Mobili zyskują-nie zalicza płatności kartą

Konto zostało założone 21 maja ,karta przyszła dopiero 29 maja wiec nie wiem czy oni licza do końca maja jako jeden miesiąc czy od 21 maja do 21 czerwca - miesiąc od 22 czerwca do 22 lipca drugi miesi

...

09-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy