27-12-2021 18:42 | Edytowano: 27-12-2021 18:54
Witam. Dwa tygodnie temu po aktualizacji Aplikacji ING aplikacja zamyka się przy próbie logowania.
Próbowałem oczywiście ponownie zainstalowac aplikację/czyścić dane itp.
Znalazłem na forum temat w którym ktoś miał już podobny problem:
https://spolecznosc.ing.pl/-/Aplikacja-mobilna/Aplikacja-moje-ING-nie-działa/td-p/31795
Przy czym u mnie aktualizacja Android WebView nie rozwiązuje problemu.
Dodam że telefon mimo że posiada androida 8.0.0 (system który ma już prawie 5 lat) to według ING jest nadal wspierany ponieważ minimalna wspierana wersja androida dla aplikacji to 7.0
Sprawa oczywiście jest zgłoszona do działu technicznego ale szukam kogoś kto spotkał się z podobnym problemem (być może ktoś już sam się z tym uporał) bo nie ukrywam że brak aplikacji jest bardzo uporczywy a obsługa techniczna nie jest zbyt szybka
28-12-2021 18:40
Witaj,
proszę spróbuj jeszcze wykonać te czynności. Może już jedna z nich pomoże i poprawi działanie naszej aplikacji:
- sprawdź działanie aplikacji osobno na wifi i danych mobilnych,
- usuń wszystkie urządzenia zaufane (możesz to zrobić w Moim ING również przez przeglądarkę opcja ikona osoby (prawy górny róg) - Ustawienia - Aplikacja mobilna - Zaufane urządzenia). Następnie na nowo dodasz swój telefon do zaufanych,
- usuń dane sklepu Google Play w telefonie Ustawienia - Aplikacje - Google Play - Pamięć - Usuń wszystkie dane,
- zaktualizuj przeglądarkę Chrome i usuń dane przeglądarki mobilnej w Ustawienia - Aplikacje - Chrome - Pamięć - Usuń wszystkie dane.
Jeżeli te czynności nie przyniosą poprawy, to poczekaj proszę na odpowiedź ze zgłoszenia technicznego.
czy tak samo mogę zamknąć IKE, wysyłając podpisany plik pdf poprzez bankowość elektroniczna?
26-12-2024Cześć,
Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?
Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?
26-12-2024