Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Aplikacja ING na App Gallery Huawei 2022/2023

[ Edytowane ]
Odświeżenie wątku. Sądząc po tym jak ING się zabiera do tematu to chyba nie doczekamy się aplikacji na telefony Huawei. Czy coś w tym kierunku się ruszyło?
Milaqu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
2
10-12-2022
Wiadomość 1 z 13 (21 425 wyświetleń)

Re: Aplikacja ING na App Gallery Huawei 2022/2023

Na tę chwilę nie planujemy wprowadzenia naszej aplikacji do App Gallery.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
OlaM
Były moderator
Były moderator icon
81
13
26-05-2021
Wiadomość 2 z 13 (21 302 wyświetleń)

Re.: Aplikacja ING na App Gallery Huawei 2022/2023

Moim zdaniem jest to rasistowskie podejście do użytkowników telefonów hewei. Powinien się tym zająć Rzecznik Praw Obywatelskich i Urząd Praw Konsumenta.
Tony
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
4
11-02-2023
Wiadomość 3 z 13 (20 102 wyświetleń)

Dołączam się do pytania oraz zachęca wszystkich użytkowników do napisania komentarza. Jeśli ING zobaczy ilu nas jest może stwierdzi że warto zainwestować w Apple na ten system
grafit7
Doradca z ambicjami I
1
2
26-02-2023
Wiadomość 4 z 13 (19 456 wyświetleń)

Przestańcie w kółko powtarzać jak automacik śpiewkę "Na tę chwilę nie planujemy wprowadzenia naszej aplikacji do App Gallery". Przestańcie olewać swoich klientów, są inne banki które potrafią to zrobić i nie wymaga to nie wiem jakich środków.

morfeusz49
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
2
24-02-2023
Wiadomość 5 z 13 (19 439 wyświetleń)

W odpowiedniku Huawei dla sklepu Play, czyli w App Gallery jest dostępna do pobrania aplikacja ING mobile..... Tylko że jest ona w języku tureckim lub angielskim. Mogę ją zainstalować na telefonie Huawei...tylko czy jest ona bezpieczna do użytku w Polsce?
Odpowiedz
0 Lajków
Sebulba
Doradca z ambicjami I
1
0
11-03-2023
Wiadomość 6 z 13 (18 888 wyświetleń)

To jest aplikacja na turecki rynek, tak, ich odział zrobił coś dla swoich klientów i wydał apkę ING na HMS. Jak widać da się w obrębie jednej grupy kapitałowej, ale niestety Turcy jak widać nie klękają przed amerykanami tylko jak trzeba to i myślą o swoich. Niestety polski odział ma swoich klientów w poważaniu.
Ta turecka wersja raczej nie będzie przydatna w Polsce, trzeba cisnąć bank, żeby w końcu ruszył 4 litery. Co chwilę piszą jakie to bezpieczeństwo klienta jest dla nich najważniejsze a co do czego to wolą żeby klient szukał aplikacji w odmętach internetu albo bawił się w wersję przeglądarkową na telefonie.

Satrapa
Doradca z ambicjami I
7
4
11-03-2021
Wiadomość 7 z 13 (18 846 wyświetleń)

Przyzwyczaiłem się do telefonu Huawei i nie chcę zmieniać na innego producenta. Kupiłem nowszy model Huaweia i nie używam go przez brak apki ING (na starszym modelu działa). Powoli noszę się z zamiarem przeniesienia swojej emerytury do innego banku. A szkoda...

AndrzejWalczak
Doradca z ambicjami I
1
1
25-04-2023
Wiadomość 8 z 13 (17 237 wyświetleń)

Można to zrobić inaczej. Jeżeli ma się telefon z usługami google, można wykorzystać program Phone Clone do przeniesienia aplikacji Moje ING na telefon Huawei. Działa wszystko bez problemu, tylko płatności mogą nie działać, ale wtedy z pomocą przychodzi aplikacja Curve, podpina się kartę i wszystko wtedy działa bez problemu. Jeszcze jeżeli chodzi o samą aplikację Moje ING to spróbowałbym ściągnąć ze sklepu play na komputer a potem przenieść na telefon i wtedy zainstalować.

MichałJ
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
1
13-07-2023
Wiadomość 9 z 13 (13 224 wyświetleń)

Re: Re.: Aplikacja ING na App Gallery Huawei 2022/2023

Nie rekomendujemy pobierania naszej aplikacji z innych źródeł. Naszą aplikację możesz pobrać tylko z autoryzowanych źródeł (Sklepu Play bądź AppStore).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1122
224
07-06-2017
Wiadomość 10 z 13 (13 217 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Re.: Rozpatrzenie wniosku

szkoda słów, to są amatorzy i to jest od lat praktykowane. Przecież sprawdzenie dokumentów ile moze zajac? godzine? to chyba z kawą i toaletą. Nie macie przygotowanej check listy? i pracownik nie wery

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy