Odpowiedz

Transfer z IKE ING do Ike-Obligacje

Założyłam IKE Obligacje i chcę do niego przenieść środki z funduszu Goldman założonego przez ING

czy da się to załatwić przez Internet czy muszę jechać do oddziału ING oddalonego o 70km?

Odpowiedz
0 Lajków
justyna1995
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
22-01-2025
Wiadomość 1 z 2 (644 wyświetleń)

Re.: Transfer z IKE ING do Ike-Obligacje

Konieczna jest wizyta w placówce bankowej wraz z dokumentem potwierdzającym zawarcie IKE z drugą instytucją. W tym wypadku polecamy umówienie wizyty w placówce na konkretny termin, ponieważ nie wszyscy specjaliści zajmują się tą tematyką. Może to Pani zrobić na infolinii, pod numerem 32 357 00 69 bądź na czacie po zalogowaniu w Moim ING.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
82
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (444 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Może to Wam coś pomoże: https://support.apple.com/pl-pl/108763 Emotikon: Szczęśliwy powodzenia i cierpliwości życzę Emotikon: Szczęśliwy

28-02-2025
Re.: Przelewy na telefon. Blik

Problem dalej wystepuje. Sytuacja była zgałaszana przez infolinie. Dziś dostałem odpowiedź jakie czynności mam zrobić w telefonie. Niestety nie rozwiązało to problemu.

28-02-2025
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Mam ponad 250 aplikacji na telefonie, sprawdziłem te najważniejsze, w tym wszystkie z sektora finansowego, wszystkie działają tak jak działały, wyjątkiem jest aplikacja „moje ING”. Nie do obrony, klie...

28-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy