Odpowiedz

Transfer z IKE ING do Ike-Obligacje

Założyłam IKE Obligacje i chcę do niego przenieść środki z funduszu Goldman założonego przez ING

czy da się to załatwić przez Internet czy muszę jechać do oddziału ING oddalonego o 70km?

Odpowiedz
0 Lajków
justyna1995
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
22-01-2025
Wiadomość 1 z 2 (2 297 wyświetleń)

Re.: Transfer z IKE ING do Ike-Obligacje

Konieczna jest wizyta w placówce bankowej wraz z dokumentem potwierdzającym zawarcie IKE z drugą instytucją. W tym wypadku polecamy umówienie wizyty w placówce na konkretny termin, ponieważ nie wszyscy specjaliści zajmują się tą tematyką. Może to Pani zrobić na infolinii, pod numerem 32 357 00 69 bądź na czacie po zalogowaniu w Moim ING.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
95
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (2 097 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: przestrzegam przed ING

Tutaj jest nam się trudno odnieść do tej sytuacji. Skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi, na czacie w Moje ING (jeśli jesteś naszym klientem) lub  telefonicznie (pod numerem 32 357 00 57). D

...

10-05-2026
Re.: przestrzegam przed ING

ODMOWA UDZIELENIA KREDYTU powód: odmowa dokonana została, na podstawie: wewnętrznych regulacji Banku.

Czekałem 33dni robocze, zamiast 21. Wnioskowałem o 260 tys na skończenie budowy, pod zastaw hipotek

...

10-05-2026
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

Obecnie aplikacja moje ING robi już zdjęcia (!).. Ale konta dalej nie mogę założyć, zdjęcia dowodu z obu stron robi, tylko jest problem z selfie, wciąż "nie udało się zrobić zdjęcia twojej twarzy", a

...

08-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy