07-03-2019 21:07
Co to jest cel oszczędnościowy? W jaki sposób on działa? Co ma wspólnego z Otwartym Kontem Oszczędnościowym?
Czy można rozdzielic cel tak aby na OKO była juz kwota rozdzielona?
08-03-2019 21:08
Cel oszczędnościowy to dodatkowa forma oszczędzania w ramach konta oszczędnościowego. Cele zakładasz właśnie na koncie oszczędnościowym. W pierwszej kolejności określasz, na co chcesz oszczędzać. Możesz nadać mu własną nazwę na przykład: ,,Wakacje", ,,Remont". Samodzielnie decydujesz, jaką kwotę chcesz odkładać i jak długo. Każdego miesiąca automatycznie pobierzemy pieniądze z Twojego konta i wpłacimy na twój cel oszczędnościowy. Co ważne, w każdej chwili możesz skończyć oszczędzać i wypłacić pieniądze.
Kwotę na cele prezentujemy w ramach konta oszczędnościowego. Co masz na myśli pisząc, czy można rozdzielić cel? Czu możesz mi to wyjaśnić na przykładzie?
10-03-2019 13:47
mam 2000 zł na koncie oszczędnościowym z tego 500 zł odkładam na cel. Czy na koncie oszczędnościowym będzie już kwota 1500 zł? Czy prezentowane jest to razem?
11-03-2019 14:23
Na głównym ekranie po zalogowaniu w sekcji Oszczędności zobaczysz całą kwotę, jaką zgromadziłeś na koncie oszczędnościowym.
Gdy klikniesz w jego szczegóły - zobaczysz odrębne kwoty na:
14-04-2019 20:26
15-04-2019 20:55
Cel oszczędnościowy, jest tylko wydzieloną częścią Twojego konta oszczędnościowego, więc masz tam dokładnie takie samo oprocentowanie.
Nie mogę zalogować się do aplikacji banku. Po wejściu na stronę logowania, przez pewien czas widać kółko ładowania, a po chwili biała strona.
W konsoli jest błąd jak w załączniku. Próbowałem w oknie in
... 05-02-2025Tak z ciekawości - po co w wielu miejscach na Waszej stronie www pojawiła się podkreślona czcionka?
Moim zdaniem wygląda to okropnie. W pierwszej chwili myślałem, że się Wam style do końca nie wczytały
... 04-02-2025