Sposoby na oszczędzanie

Odpowiedz

Cele oszczędnościowe - cele wspólne

Posiadam pełnomocnika do konta oszczędnościowego. Gdy próbuje utworzyć cel oszczędnościowy zostaje przekierowany do procesu otwarcia wskazanego konta oszczędnościowego.

Czy jeżeli konto do którego mam pełnomocnika, zmienimy na konto wspólne, to będę mógł tworzyć cele i co najważniejsze czy te cele bedą też widoczne na współposiadacza?, bo na tym zależy mi najbardziej.
Odpowiedz
0 Lajków
Source
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
0
25-12-2021
Wiadomość 1 z 2 (1 633 wyświetleń)

Re.: Cele oszczędnościowe - cele wspólne

Cel można utworzyć jedynie z własnego konta oszczędnościowego, więc zmiana na konto wspólne umożliwi drugiemu współwłaścicielowi zakładanie oraz podgląd do celów oszczędnościowych.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MateuszS
Moderator
Moderator icon
192
38
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (1 550 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Pożyczka na dochody z Wielkiej Brytanii

Przykro nam, natomiast w tej sytuacji nie będziesz mógł złożyć u nas wniosku kredytowego. Wymagamy, aby taki wpływ bezpośrednio od pracodawcy był skierowany do naszego banku lub do innego banku w Pols...

19-03-2025
Re.: Zapytanie odnośnie pożyczki

1. W obu przypadkach oprocentowanie, jak i RRSO będzie takie samo.

2. W sytuacji, gdzie otrzymujesz wynagrodzenie od jednego pracodawcy krócej niż 6 miesięcy, to nie będziesz miał możliwości zawniosko

...

18-03-2025
Rozpatrzenie wniosku

Dzień dobry. Wniosek złożony 7 lutego, na stronie ING informacja, że jest już decyzja. Po próbie ustalenia jaka jest decyzja, otrzymałam informację od Pani z ING że jest błąd techniczny i jeszcze raz

...

18-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy