Odpowiedz

Cele oszczędnościowe - cele wspólne

Posiadam pełnomocnika do konta oszczędnościowego. Gdy próbuje utworzyć cel oszczędnościowy zostaje przekierowany do procesu otwarcia wskazanego konta oszczędnościowego.

Czy jeżeli konto do którego mam pełnomocnika, zmienimy na konto wspólne, to będę mógł tworzyć cele i co najważniejsze czy te cele bedą też widoczne na współposiadacza?, bo na tym zależy mi najbardziej.
Odpowiedz
0 Lajków
Source
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
16
0
25-12-2021
Wiadomość 1 z 2 (6 031 wyświetleń)

Re.: Cele oszczędnościowe - cele wspólne

Cel można utworzyć jedynie z własnego konta oszczędnościowego, więc zmiana na konto wspólne umożliwi drugiemu współwłaścicielowi zakładanie oraz podgląd do celów oszczędnościowych.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MateuszS
Moderator
Moderator icon
249
50
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (5 948 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Blokada depozytu na karcie debetowej przy wynajęciu auta - czy jest możliwa?

Karta kredytowa blokuje depozyt z limitu kredytowego, więc nie zamrażasz własnych pieniędzy.
Przy karcie debetowej blokada idzie z Twojego konta, więc realnie tracisz dostęp do własnych środków na jaki

...

23-05-2026
Re: Decyzja kredytowa w analizie od 23.04

W sprawie wniosku, proszę Cię o kontakt bezpośrednio z pośrednikiem kredytowym, przez którego składałeś wniosek lub o kontakt ze specjalistą w placówce.

23-05-2026
Re.: Blokada depozytu na karcie debetowej przy wynajęciu auta - czy jest możliwa?

a jaka jest różnica pomiędzy zakładaniem depozytu na karcie debetowej a karcie kredytowej? Mogę mieć dużo środków na koncie w momencie rezerwacji samochodu na karcie debetowej a robienie depozytu na k

...

23-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy