Odpowiedz

Cele oszczędnościowe - cele wspólne

Posiadam pełnomocnika do konta oszczędnościowego. Gdy próbuje utworzyć cel oszczędnościowy zostaje przekierowany do procesu otwarcia wskazanego konta oszczędnościowego.

Czy jeżeli konto do którego mam pełnomocnika, zmienimy na konto wspólne, to będę mógł tworzyć cele i co najważniejsze czy te cele bedą też widoczne na współposiadacza?, bo na tym zależy mi najbardziej.
Odpowiedz
0 Lajków
Source
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
0
25-12-2021
Wiadomość 1 z 2 (930 wyświetleń)

Re.: Cele oszczędnościowe - cele wspólne

Cel można utworzyć jedynie z własnego konta oszczędnościowego, więc zmiana na konto wspólne umożliwi drugiemu współwłaścicielowi zakładanie oraz podgląd do celów oszczędnościowych.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MateuszS
Moderator
Moderator icon
181
37
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (847 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
OKO dziecka

Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią?
Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...

18-12-2024
Rezygnacja z transzy kredytu i spłata uruchomionej transzy.

Mam taką sytuację, że z uwagi na harmonogram 20/80 uruchamiam kredyt w kwocie 1000 zł, a pozostałą część (ok. 700.000 zł) kredytu po zakończeniu budowy przez dewelopera (za ok. 1,5 roku).

Kredyt wypła

...

17-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy